torstai 1. syyskuuta 2016

Isonako ompelijaksi....

Lueskelin toukokuussa Turkulaista ja bongasin sieltä Teakin ilmoituksen syksyllä Turussa alkavasta ompelijakoulutuksesta. Vähän jäi kutkuttamaan aivolohkoihin ajatus josko koulun penkille lähtis kun neitikin aloittaa eka luokan. Pari kannustuspotkua ja hakemus sisään. Juhannusviikon tiistaina kävin haastattelussa aivan jäätävässä flunssassa, ääni ei kulkenu yhtään ja ajattelin et penkin allehan se meni. Hämmästys oli sitäkin suurempi kun sain viestiä, että mut on hyväksytty. Ensin en meinannu kertoa koko hommasta kellekkään, mutta en kyenny näin iloista asiaa salaamaan.

Muutama viikko on siis koulussa oltu ja erinäisiä asioita opittu ja ommeltu, mm. erilaisia kauluksia ja halkioita. Nyt pitäisi aloittaa tekemään paitaa, jossa on kaulus ja hihan suissa halkiot. Ihan kunnon kauluspaitaa siis. Vähän jänskättää...

Eilen otettiin mittoja ja tänään kävin kangaskaupassa hakemassa paitakankaan ym tarvikkeet. Paidasta tulee tunikapituinen vajaamittaisilla hihoilla. Vähän jännittää, miten hallitsen ton kankaan, kun se on aika liukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti